Kuopion Sähköalantyöntekijät ry

Alueasiantuntija Janne Heikkinen kuulumisia

”Tervehdys!

Aluepilottihanke alkaa olla nyt taputeltu loppuun ja paljon ollaan osastojen kanssa tehty hauskoja juttuja ja paljon olisi vielä keksitty.

Olemme ottaneet Jyväskylässä, Kuopiossa ja Joensuussa periaatteeksi kiertää työmaita 6-10 kertaa vuodessa. Työmaakäynnit ovat oikein oivapaikka tavata jäseniä kentällä ja ollaanpa nähty jokaisella kerralla niitä jäseniäkin osastoista! Jopa luottamusmies ja aktiiveja.. kaikki tämä vain työmailla jäseniä tavatessa! Tästä on hyvä jatkaa!

Osastoihin ollaan saatu yhteyttä ja.. sekä sitä kautta virtaa tekemiseen!. Tämä on osastojen kannalta tärkeetä, jotka toimivat vapaaehtoisvoimin, niin elintärkeää.
Olen saanut huomata kuinka oppilaitoksissa tekemämme työmarkkinatiedotus on lisännyt hämmennystä alalle tulevien keskuudessa. Uudet vasta valmistuneet ovat jo kuulleet Sähköliitosta jotain. Meillä oli osastojen kanssa valmistuvien kesken kampanja viime keväänä, jota tulemme jatkamaan tänäkin keväänä. Osa osastoista antaa kouluille stipendejä, joita koulu voi jakaa valmistuville!
Osastojen kesken yhteistyö on parantunut ja jota ollaan kehittämässä kokoajan lisää.
Yhdessä tekemällä keskenään saadaan entistäkin vahvempi Sähköliitto!

Janne Heikkinen
Alueasiantuntija Keski-Suomi ja Savo/Karjala”

”Erittäin suuret kiitokset toiminnan piristäneestä pilottihankkeesta ja onnistuneesta yhteistyöstä ”
Esa Räsänen 036 Pj