Kuopion Sähköalantyöntekijät ry

Alueasiantuntija Janne Heikkinen kuulumisia

”Tervehdys!

Aluepilottihanke alkaa olla nyt puolessa välissä ja paljon ollaan osastojen kanssa tehty ja paljon on vielä tekemättä.

Olemme ottaneet Jyväskylässä, Kuopiossa ja Joensuussa periaatteeksi kiertää työmaita 6-10 kertaa vuodessa. Työmaakäynnit ovat oikein oivapaikka tavata jäseniä kentällä ja ollaanpa saatu jokaisella kerralla uusia jäseniäkin osastoihin! Jopa uusi luottamusmiehiä ja osastoaktiiveja ollaan saatu mukaan toimintaan ja kaikki nämä vain työmailla jäseniä tavatessa! Tätä jatketaan!

Osastoihin ollaan saatu uusia aktiiveja ja aktiivisia tekijöitä mukaan toimintaan sekä sitä kautta lisää virtaa tekemiseen! Tämä on osastojen kannalta, jotka toimivat täysin vapaaehtoisvoimin
niin elintärkeää.
Olen saanut huomata kuinka oppilaitoksissa tekemämme työmarkkinatiedotus on lisännyt Sähköliiton näkyvyyttä alalle tulevien keskuudessa. Uudet vasta valmistuneet jo ovat kuulleet Sähköliitosta jotain ja on helpompi lähestyä heitä sopimusalajäsenyydestä. Meillä oli osastojen kanssa valmistuvien oppilasjäsentenkampanja viime keväänä, jota tulemme jatkamaan tänäkin keväänä. Osa osastoista antaa kouluille stipendejä, joita koulu voi jakaa valmistuville!
Osastojen kesken yhteistyö on parantunut ja jota ollaan kehittämässä kokoajan lisää.
Yhdessä tekemällä osastojen ja Sähköliiton kesken saadaan entistäkin vahvempi Sähköliitto!

Janne Heikkinen

Alueasiantuntija Keski-Suomi ja Savo/Karjala”